Wenst u snel informatie?
Investeren in ibis Styles hotelkamers: een absolute must

Investeren in vastgoed is een echte aanrader. Een vastgoedinvestering aan de kust is zelfs nog meer dan dat. Een hotelkamer kopen in ibis Styles garandeert u continue opbrengsten zonder dat u zich verder zorgen hoeft te maken. Het biedt u diversificatie in uw portefeuille, voordeeltarieven bij eigen overnachting en belastingbesparingen dankzij fiscale optimalisatie. Kortom: investeren in een ibis Styles hotel is een unieke kans die u moet grijpen!

Wenst u snel informatie?

 

 

Waarom investeren in een ibis Hotel aan zee?

Het antwoord is zeer eenvoudig: een hotelkamer kopen aan zee staat gelijk aan een grote zekerheid van uw geld en investering. Aan onze Belgische kust verdwenen het afgelopen decennia immers maar liefst 600 hotels, wat een groot gebrek aan kwalitatieve vakantielogies met zich meebrengt.  Het resultaat? Een stijgende vraag naar hotelkamers van zowel toeristen als zakenlui.

Dit betekent met andere woorden dat investeren in een ibis hotel voor u een succes-proved investment is: met meer dan een gemiddelde bezitting op jaarbasis en het rendabele merk van de internationale hotelgroep Accor, bent u gesetteld voor een waardevolle investering!

 

Waarom investeren in een hotelkamer in Nieuwpoort?

Nieuwpoort is hip. Toeristen verkozen deze badplaats zelfs als de beste kuststad van België! Dit is niet zo verwonderlijk, aangezien het uitgestrekte en bruisende karakter van de stad. Zo verwarmen de charmes van haar unieke promenade van de stad naar zee langs de prachtige vaargeul ieders hart en is haar winkelstraat meer dan de moeite waard voor alle winkelfanaten onder ons.

Maar dat is nog niet alles. Nieuwpoort geniet nog van de onderstaande drie voordelen, die de badplaats alleen nog maar des te aantrekkelijker maken voor iedere vastgoed investeerder:

  • Nieuwpoort trekt 365 dagen per jaar toeristen en zakentoeristen uit België, Noord-Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg.
  • Zowel in de winter als in de zomer heeft Nieuwpoort heel wat te bieden
  • De grootste jachthaven van Noordwest Europa

 

Meer informatie over investeren één van onze hotelkamers

U kan met al uw vragen steeds bij onze medewerkers terecht. Aarzel dus niet langer en contacteer ons voor verdere informatie, indien u interesse hebt om een hotelkamer te kopen in ibis Styles te Nieuwpoort. We komen hiervoor graag naar u toe of nodigen we u met het grootste plezier uit op kantoor.

 

Vraag hier nu vrijblijvend meer info aan

Al slapend rijk worden

Investeer mee in het nieuwe ibis Styles hotel Nieuwpoort